Kookworkshops

Sanne_en_Marianne

Wakamé verzorgt vegetarische kookworkshops, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Bij deze kookworkshops gaan we vegetarische, gezonde en heerlijke gerechten maken, waarin alleen maar gezonde (natuurvoedings)producten gebruikt worden. Na het bereiden gaan we er gezellig met elkaar van genieten!
De recepten krijgen de deelnemers mee naar huis in een mooi boekje, zodat u ze thuis nog vaker kunt bereiden.
Ook krijgt u een inleiding over het specifieke onderwerp, zodat u enige achtergrondkennis meekrijgt.

De workshops zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt een workshop ook aanvragen. Dan maken we hem op maat volgens uw wensen.

Workshops in de planning:

Koken met kruiden

Kruiden zijn smaakmakers! En daarnaast zijn ze ook heel gezond! Oftewel: we zouden meer gebruik moeten maken van kruiden en specerijen, zodat je minder van zout hoeft gebruik te maken.
Bij deze workshop gaan we leren hoe je kruiden bij het koken kan inzetten: welke - meest bekende - kruiden zijn er zoal, bij welke gerechten passen het best bepaalde kruiden?
We gaan een 4-gangen maaltijd bereiden met elkaar, die we na afloop heerlijk gaan opeten!
De recepten krijg je mee naar huis, en je krijgt een inleiding over kruiden.
DatumZondag 9 december 2018
TijdstipVan 15:30 - 19:30 uur
LocatieKooklokaal Oosteinde 179 - Delft
Prijs€ 40,-

Aanmelding kookworkshop: stuur een mailtje naar info@wakame.nl


Mogelijke onderwerpen:

Vegetarisch kokenHoe bereid je een lekkere en volwaardige vegetarische maaltijd? Met elkaar bereiden we een 3-gangen maaltijd, waar we daarna gezellig van gaan genieten.
Zoet zonder suikerHoe kan je zoete baksels bakken zonder gebruik te maken van (geraffineerde) suiker?
Koken met peulvruchtenPeulvruchten zijn een goede eiwitvervanger. Onmisbaar voor vegetariërs dus! Bij deze workshop leer je hoe je peulvruchten kan verwerken bij je vegetarische maaltijd.
RAW bakken zonder suikerTaarten maken zonder oven en zonder (geraffineerde) suiker.
Koken met zeewierOok al is zeewier nog niet zo bekend, zeewier is wel de groente van de toekomst! Leer zeewier te verwerken in je gerechten.
Gezond broodbelegLeer gezond broodbeleg te maken zoals hummus, (groente)spread, pesto en ook pindakaas en hazelnootpasta. Dan kan je de Nutella en jam e.d. voortaan laten staan!
Koken met pompoenPompoen is een zeer gezonde veelzijdige groenten. Daarom wordt hij steeds populairder. Leer de mogelijkheden om met pompoen te koken.
SushiworkshopHoe maak je zelf sushi en wel op een gezonde manier?


Voorwaarden kookworkshops:

  • Graag vooraf betalen, i.v.m. zekerheid t.a.v. deelname.
  • Bij afzegging tot 2 weken voor de workshop: restitutie minus 10 %.
  • Bij afzegging na 2 weken voorafgaand aan de workshop: restitutie minus 10 %, mits er nog een vervangende deelnemer gevonden kan worden. Lukt dit niet, helaas geen restitutie.